hotness 0
News

Splinternieuwe details over GTA V bekend

Gepost door

GTA V-ontwikkelaar Rockstar heeft wat meer informatie over hun opkomende game gelost.  Zo zal het spel special abilities hebben, nieuwe side missions en zul je eigendomen kunnen kopen.

Rockstar heeft onthuld dat je personage in GTA V voor het eerst over een speciale vaardigheid zal beschikken. Michael kan de tijd vertragen tijdens een vuurgevecht in Red Dead Redemption-stijl. Franklin kan de tijd vertragen wanneer hij een voertuig bestuurt om zich zo vlotter een weg door het verkeer te kunnen banen. Ten slotte is de special ability van Trevor om tijdelijk meer schade aan te richten en zelf minder schade op te lopen. Je kunt de speciale vaardigheid van een personage enkel maar activeren door een ability meter te vullen. Hoe dat gaat, moet nog verduidelijkt worden.

Vanaf het eerste moment zal je als speler de volledige kaart kunnen ontdekken. Er zijn geen delen die eerst vrijgespeeld moeten worden. Overigens kun je zo goed als altijd (behalve voor bepaalde missies) vrij tussen de drie speelbare karakters wisselen om zo even van speelstijl te veranderen of om op die manier te “fast travellen”.

GTA 5 zal ook wat spelconcepten van de voorgaande titels terugbrengen. Je kunt terug huizen, garages, jachthavens en bedrijven opkopen. Bovendien zal het spel een skill system bevatten dat te vergelijken is met GTA: San Andreas. Daarnaast zijn er nieuwe side missions als base jumping, gaan jagen, straatovervallen en zelfs lifters een lift geven. Ook leuk te horen is dat elke personage, voertuig en wapen volledig te customizen zal zijn.

Last but not least laat Rockstar ons nog weten dat de schietmechanieken zijn aangepast. Je hebt nu meer controle over je vizier en de schietactie voelt aan als een combinatie van Red Dead Redemption en GTA IV.

Enthousiast? Wij kijken alvast nog wat meer uit naar september 2013.


 

0 reacties op "Splinternieuwe details over GTA V bekend"