hotness 0
News

Square Enix geeft meer informatie over Final Fantasy XIV's Stormblood-uitbreiding

Gepost door

Er zijn maar weinig MMO's die een lang leven beschoren is. Square Enix bewijst echter een lange adem te hebben met Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, die sinds de release al van de nodige uitbreidingen is voorzien. Stormblood lijkt echter de lat nog hoger te gaan leggen.

De uitgever heeft namelijk bekend gemaakt dat de uitbreiding een raid gaat krijgen die ons naar Ivalice brengt, de wereld waarin Final Fantasy XII en Final Fantasy: Tactics zich afspelen. En om deze raid goed aan te laten sluiten op deze games, is de hulp ingeroepen van Yasumi Matsuno, die de rol van director vervulde tijdens de ontwikkeling van zowel XII als Tactics.

Matsuno is overigens niet de enige Final Fantasy-veteraan die betrokken is bij de ontwikkeling van Stormblood. Nobuo Uematsu, een componist die betrokken was bij meerdere delen in de serie, zal de Stormblood theme samen gaan stellen.

Naast dit alles zal Stormblood zwemmen en duiken toevoegen, een gevecht tegen Final Fantasy-schurk Omega bevatten en ons voorzien van een nieuwe klasse: de Red Mage.

0 reacties op "Square Enix geeft meer informatie over Final Fantasy XIV's Stormblood-uitbreiding"