hotness 0
News

Square Enix kondigt nieuwe Lara Croft game aan

Gepost door

Square Enix heeft bevestigd dat Crystal Dynamics bezig is met Lara Croft and the Guardian of Light. Dat er geen Tomb Raider in de titel staat heeft alles te maken met  de grote veranderingen die de game heeft ondergaan. Geen vrije camera meer om de mooie omgevingen te bewonderen, wel een vast camerastandpunt dat de co-op van de game netjes in beeld zou moeten brengen.

Voor fans die nog geen hartstilstand hebben gekregen: Lara Croft and the Guardian of Light maakt geen onderdeel uit van de Tomb Raider franchise. In plaats daarvan verschijnt het nieuwe avontuur van Lara in de loop van dit jaar als downloadbare game voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Een co-op mode waarin een tweede speler zowel offline als online aan het avontuur kan deelnemen hebben we nog niet eerder gezien in een Tomb Raider game, maar dat geldt gelukkig niet voor de setting. Wees niet bang dat je met Lara kan daten in een duur restaurant: nog steeds zul je allerlei mysterieuze plekken ontdekken en ondertussen monsters verslaan, gevaarlijke vallen trotseren en puzzels oplossen.

0 reacties op "Square Enix kondigt nieuwe Lara Croft game aan"