hotness 0
News

Square Enix vertelt over performance Final Fantasy XV, mogelijke PC-versie na consoles

Gepost door

Deze week kwam er een hoop info naar buiten over Final Fantasy XV. Samen met een film, serie, mobile game én een trailer werd ook nog eens de Final Fantasy XV Platinum Demo uitgebracht. Square Enix gaf vandaag haar gedachten over de resolutie van de demo en noemde een mogelijke PC-versie na de lancering voor de Xbox One en PlayStation 4.

De dynamische resolutie die gebruikt is heeft als maximale limiet 1080p. Bij actievollere gedeeltes zal de resolutie iets naar beneden schalen, zodat de game nog vloeiend blijft spelen. Na wat geklaag over de framerate die alsnog niet altijd stabiel id in de demo, heeft Square Enx gezegd dat er in aanloop naar de release alles eraan gedaan wordt om de game goed te laten lopen. Daarbij benadrukken ze dat de demo bedoeld was om de fans een indruk te geven van de wereld en gameplay, en niet zozeer de grafische pracht.

Ook vertelden ze dat er mogelijk een PC-versie komt, maar dan wel na de lancering voor de consoles op 30 september. Verdere nieuwtjes zijn dat de game speelbaar wordt op de E3, gratis en/of betaalde DLC een mogelijkheid is en dat de demo geen update krijgt zoals de vorige.

 

0 reacties op "Square Enix vertelt over performance Final Fantasy XV, mogelijke PC-versie na consoles"