Square Enix werkt aan een nieuwe Tomb Raider-game

Shadow of the Tomb Raider
14/09/2018
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Vorige week liet de CEO van Square Enix weten dat het bedrijf nog altijd een hoge pet op heeft van Lara Croft en haar Tomb Raider-serie, en dat die allerminst een stille dood zou sterven. Helaas, zo merkten we toen op, werd er echter met geen woord gerept over een opvolger voor Rise of the Tomb Raider. Tot nu.

Op Twitter verscheen onverwacht een bericht, waarin men stelt dat een nieuwe Tomb Raider-game onderweg is en in 2018 officieel onthuld zal gaan worden op ''een groots evenement''. Of men hiermee doelt op zoiets als de E3 of Tokyo Game Show, of een eigen Tomb Raider-event is niet duidelijk. Wat we echter wel weten is dat relatief snel na deze onthulling de game daadwerkelijk zal verschijnen. Square Enix wilt fans naar eigen zeggen namelijk niet te lang laten wachten. Het volledige bericht is als volgt:

''Square Enix is opgewonden om komend jaar groot nieuws met jullie te delen. Eerlijk gezegd zouden we het het liefste nu met jullie delen, maar we pakken het dit keer anders aan. Een nieuwe Tomb Raider-game is onderweg.

Gemotiveerd door ons doel om fans voorop te stellen, willen we jullie laten weten dat er een niet al te lange wachtperiode tussen de offici√ęle onthulling en het moment waarop jullie zelf kunnen spelen zal zitten.

Ons gezamenlijke avontuur begint met een groots evenement in 2018. We kunnen simpelweg niet wachten om jullie mee te nemen op Lara Croft's ultieme avontuur.''

 

Bron: Twitter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner