hotness 0
News

Square Enix zet haar beste mensen op Final Fantasy XV

Gepost door

Final Fantasy XV, voorheen bekend als Final Fantasy Versus XIII, is een bijzonder belangrijke titel voor Square Enix. Al jaren is de game in ontwikkeling, tot frustratie van de fans. De Japanners daarom nu hun beste mensen erop gezet.

De rol van producent zal worden gevuld door Shinji Hashimoto, die eerder al de positie vervulde bij de Kingdom Hearts-games en verschillende Final Fantasy-delen. De regie en het ontwerpen van characters zal dan weer worden gedaan onder leiding van Tetsuya Nomura, welke al jaar en dag nauw betrokken is met alles wat te maken heeft met Final Fantasy of Kingdom Hearts. Hierin zal hij worden bijgestaan door Hajime Tabata, die voorheen zich bezig hield met handheldgames.

De vormgeving zal worden gedaan door Takeshi Nozue, welke dit al eerder deed bij bijvoorbeeld de goed ontvangen film: Final Fantasy VII: Advent Children. Afsluiter is Yoko Shimomura, mogelijk de bekendste vrouwelijke componist voor videogames. Met tientallen games op haar naam van bijvoorbeeld Capcom en Square Enix is ze dan ook meer dan ervaren genoeg om zich bij dit team te voegen.

0 reacties op "Square Enix zet haar beste mensen op Final Fantasy XV"