hotness 0
News

Squid Game nu ook te spelen in Counter-Strike: Global Offensive

Gepost door

De serie Squid Game heeft nu zijn eigen mod in Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), waar spelletjes in worden gespeeld volgens de spelregels van de populaire serie op Netflix.
 

Squid Game wist in een hele korte tijd uit te groeien van een van de best bekeken series op de streamingdienst. Mensen die de serie hebben gezien, hebben wellicht gedacht dat het een goede basis voor een game zou kunnen zijn. Een game van de serie is er echter nog niet, maar er zijn wel mods.

CS:GO heeft nu zijn eigen mod, waarin werkelijk Squid Game gespeeld kan worden. Hoewel CS:GO erg oud is en ook gedateerd ziet de mod er vrij gedetailleerd uit. Ook de engine helpt mee om de mod speelbaar te maken. De mod is te downloaden in de workshop van Steam.

Modders hebben voor meerdere games mods gemaakt, die in meer of mindere mate gebaseerd zijn op de Zuid-Koreaanse televisie hit. Ze worden squidlikes genoemd. Zo hebben populaire game platforms als Minecraft en Roblox al langere tijd diverse squidlikes.

Hoewel het nog maar een mod is, zijn mods vaker het begin geweest van succesvolle games of genres. Zo begonnen battle royale en DayZ als mods, die gemaakt werden voor ARMA 2. DOTA was oorspronkelijk een mod van Warcarft 3. Of dit met de squidlike zal gebeuren, is nog maar de vraag.

0 reacties op "Squid Game nu ook te spelen in Counter-Strike: Global Offensive"