hotness 0
News

Star Fox: Zero krijgt mogelijk co-op

Gepost door

Star Fox: Zero zal geen online multiplayer hebben, dit liet Shigeru Miyamoto weten in een interview met IGN. Wel wordt er gekeken naar de mogelijkheid van co-op gameplay.

Gezien de aard van de game zou dergelijke gameplay lastig worden. Immers is de GamePad hier een fundamenteel onderdeel van de besturing in deze game. En elke Wii U kan slechts een GamePad tegelijk ondersteunen.

Daarom kijken Miyamoto en zijn team nu naar een mogelijkheid waar speler 1 middels de WiiMote en Nuncheck de Arwing bestuurt, terwijl speler 2 het schieten middels de GamePad op zich neemt. Op deze manier kunnen kleine kinderen van de game genieten op hun GamePad, terwijl de ouders het in goede banen leiden met de WiiMote. Een alternatief voor de WiiMote zou natuurlijk ook de Pro Controller kunnen zijn.

"Het is moeilijk om twee mensen te laten spelen wanneer je twee schermen nodig hebt voor één speler, maar het is zeker iets waar we over nadenken. We hebben deze game gemaakt zodat je het met de GamePad kunt spelen, maar er is een geheim. Er is een andere mogelijkheid. Een van de variaties waar we aan denken, is co-op controls. Eén persoon vliegt met de Arwing en de andere persoon kan richten en schieten. Dit is iets wat ouders en kinderen samen kunnen doen," aldus Shigeru Miyamoto en co-director Yugo Hayashi. "

0 reacties op "Star Fox: Zero krijgt mogelijk co-op"