hotness 0
News

'Star Wars: Battlefront wordt de beste Star Wars game ooit'

Gepost door

DICE is van plan om van Star Wars Battlefront de 'beste Star Wars game ooit' te maken. Volgens general manager Karl-Magnus Troedsson is de samenwerking met LucasFilm 'absoluut spectaculair', waardoor de hoop die wordt gekoesterd meer dan realistisch is.

Normaal werkt DICE niet aan licenties welke niet van hun zijn. Troedsson:

"Dit is nieuw voor ons. Normaal gesproken, als iemand ons zou benaderen met een andere licentie, hadden we waarschijnlijk nee gezegd. Star Wars heeft echter een speciale plaats in ons hart, dus toen we de kans kregen om aan deze game te werken, grepen we hem.

Dit brengt wel afhankelijkheid met zich mee en dat zijn we niet meer gewend. LucasFilm werkt daarentegen onwijs mee. Iedereen benadert de game met hetzelfde idee, dat het de beste Star Wars game ooit wordt.

Wanneer we iets benaderen zoals Battlefront, dan is er maar één manier waarop we kunnen denken: we gaan de beste Star Wars game ooit maken, want Star Wars verdient dat."

DICE wil met Battlefront de fans verrassen, via verbazingwekkende speciale effecten, voertuig physics en gameplay intensiteit.

De game moet eind volgend jaar verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Spelers zullen op de iconische planeten strijden, Snowspeeders, Speeder Bikes en AT-STs besturen terwijl ze levelen namens de Rebellen of de Galactic Empire.

0 reacties op "'Star Wars: Battlefront wordt de beste Star Wars game ooit'"