hotness 0
News

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords komt uit op de Nintendo Switch

Gepost door

In 2004 kwam een vervolg op de legendarische RPG in het Star Wars-universum. Hoewel hij lager scoorde dan zijn voorganger, was Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (KotOR 2) een groot succes. Het eerste deel werd door de RPG-goden van BioWare gemaakt, maar de beoordelingen voor KotOR 2, die door Obsidian werd gemaakt, waren zeker niet slecht. Hij is in ieder geval goed genoeg om nu opnieuw uit te brengen voor de Nintendo Switch.

Net als bij KotOR 1 is Aspyr de ontwikkelstudio die de port aan het maken is. Beide games zijn bekend komen te staan door de vrijheid die je had in het maken van keuzes en de gevolgen die dit heeft voor het spel. Aan de hand van jouw acties word je goed of slecht. Na de lancering zal er ook nog extra DLC uitkomen met content die niet eerder uitgekomen is. Zo komt er een bonus missie met een AK-47 en kun je een nieuw einde vrijspelen.

De Nintendo Switch-versie van Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords is te pre-orderen voor €14.99 en is ook in een bundel met zijn voorganger Star Wars: Knights of the Old Republic te koop voor €29,99. De game komt uit op 2 juni.

0 reacties op "Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords komt uit op de Nintendo Switch"