hotness 0
Star Wars: Republic Commando
News

Star Wars: Republic Commando verschijnt na zestien jaar op de Nintendo Switch en PlayStation 4

Gepost door

Star Wars: Republic Commando is vanaf 6 april te spelen op de Nintendo Switch en PlayStation 4. Dankzij backwards compatibility zal de game ook speelbaar zijn op de PlayStation 5. Dat heeft Aspyr Media, verantwoordelijk voor de port van de game, bekendgemaakt. Voor de oorspronkelijke release van Star Wars: Republic Commando moeten we terug naar het jaar 2005. De door LucasArts ontwikkelde First-Person Shooter verscheen destijds op de Xbox en PC.

De Switch- en PlayStation-versies van Star Wars: Republic Commando zal enkel de singleplayer bevatten. Gamers die het origineel nog spelen op de PC of Xbox kunnen wel gebruik blijven maken van de multiplayer.

Voor zover bekend verschijnt de game alleen in de PlayStation Store en Nintendo eShop. De game moet rond de € 15,- gaan kosten. Een fysiek exemplaar lijkt er niet te komen.

In Star Wars: Republic Commando kruip je in de huid van Delta 38, ook wel bekend als RC-1138. Je bent de leider van een squad aan clones, genaamd Delta Squad. Samen met je squad voer je missies uit voor de Galatic Empire.
 

           

0 reacties op "Star Wars: Republic Commando verschijnt na zestien jaar op de Nintendo Switch en PlayStation 4"