hotness 0
News

StarCraft 2: Heart of the Swarm beta open voor gamers met pre-order

Gepost door

Gamers die de nieuwe expansie van StarCraft 2: Heart of the Swarm hebben gepre-ordered mogen zich weldra aan een uitnodiging voor de beta verwachten. Tot voor kort zat de strategy game in closed beta, maar nu zal Blizzard stilaan meer spelers toelaten om het spel volledig voor te bereiden op de lancering medio maart.

Wie StarCraft 2: Heart of the Swarm voor 18 december heeft gepre-ordered mag zich in de komende weken aan een officiƫle uitnodiging verwachten om deel te nemen aan de betaversie van de strategy game. Houd je dus al maar klaar om opnieuw strijd te gaan voeren met de menselijke Terrans, de verlichte Protoss of de insectachtige Zerg.

StarCraft 2 is de sequel van Blizzards klassieker onder de sci-fi strategiespelen StarCraft. In StarCraft 2: Wings of Liberty volgden we hoe Jim Raynor het opnam tegen de oprukkende Zerg en zagen we hoe hij hun nieuwe koningin kon verslaan. Heart of the Swarm zal verder gaan waar Wings of Liberty is gestopt en zal focussen op de zoektocht van de Zerg koningin-af, Sarah Kerrigan. De game belooft alweer een pak nieuwe units en gameplay-elementen.

Wie niet kan wachten om met de Terrans of Protoss, de Zerg-infestatie te bestrijden, zal nog even geduld moeten hebben. De game staat gepland voor 12/03/13. Als je hebt gepre-ordered, mag je echter misschien al wat vroeger de strijd aanvatten.


 

0 reacties op "StarCraft 2: Heart of the Swarm beta open voor gamers met pre-order"