Stardew Valley wordt eind deze maand op de schop genomen

Stardew Valley
PC: 26 februari 2016, Xbox One: Q4 2016, Wii U: Q4 2016, PlayStation 4: Q4 2016
Simulation
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U

Gamers die nog altijd Stardew Valley op PC spelen, kunnen 26 november 2019 omcirkelen op hun kalender. Want op die dag verschijnt versie 1.4 van de game, die een hele hoop veranderingen doorvoert. Dat laat Eric Barone, het brein achter de game, weten via zijn blog.

Patch notes of een andere oplijsting van alle veranderingen hebben we helaas niet, maar volgens de post zal 1.4 de game maken zoals die altijd bedoeld was. Aan de ene kant betekent dit een een hoop nieuwe functies en aan de andere kant worden bestaande mechanics verder gepolijst. Waar we dan precies allemaal aan moeten denken weten we niet, maar de blog post geeft wel een paar voorbeelden. Zo zal 1.4 Wild Bait verbeteren, zodat je kans hebt om ermee twee vissen in een keer te vangen. Verder krijgen alle vrouwen nu een uniek huwelijksevenement als je veertien sterren met ze bereikt.

Om de levensduur van het spel op te rekken, zal ook nieuwe end-game content worden toegevoegd, al doet het taalgebruik vermoeden dat het slechts een korte verlenging zal zijn. Desondanks zal niemand klagen over het ontvangen van gratis content.

Een laatste toevoeging die 1.4 met zich meebrengt, is een screenshot-knop, waarmee je in een klap een compleet gebied, zoals je boerderij, kan vastleggen. Helaas zal dit wel enkel via de PC kunnen. De rest van de 1.4-toevoegingen komen wel gewoon naar PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch op een nog niet nader genoemd moment.

 

Bron: Stardew Valley

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner