hotness 0
News

Streamer zegt honderdduizenden keren Mario voor centjes

Gepost door

Om aan geld te komen hebben streamers al een hele hoop rare dingen geprobeerd, die recentelijk niet zelden iets te maken hadden met een hot tub. Nicro gooit het echter over een andere boeg. Een Mario-boeg.

Hij vond het namelijk slim om Mario te zeggen in ruil voor inkomsten. Een bit was één Mario. $1 is honderd Mario's en wie zich abonneert krijgt 250 Mario. Op het moment van schrijven is Nircro al zeven dagen bezig en heeft hij bijna 436.000 de naam van de loodgieter genoemd. Mensen zijn echter niet van plan om het tot een eind te laten komen en blijven daarom doneren, waardoor hij het nog ruim 200.000 keer moet zeggen voor zijn queeste ten einde is.

Nicro is gelukkig slim genoeg om zichzelf niet al te veel te martelen. Hij mag andere dingen zeggen dan Mario, maar limiteert dit natuurlijk om zijn doel ooit te kunnen halen, en mag tussendoor gewoon rust nemen om te eten en slapen. Veel streamers met rare challenges beperken zich enorm op deze fronten, waardoor de streams vaak snel van vreemd naar verontrustend gaan. Blij dat deze man zijn verstand dus nog niet hélémaal verloren is.

0 reacties op "Streamer zegt honderdduizenden keren Mario voor centjes"