hotness 0
News

Streets of Rage 4 krijgt een fysieke release én een Signature Edition

Gepost door

Afgelopen week maakte de Streets of Rage-serie na vele jaren een terugkeer. En die is klaarblijkelijk succesvol gebleken. Men heeft namelijk laten weten dat niet enkel aan een fysieke release wordt gewerkt, maar dat ook Signature Edition onderweg is voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

De fysieke editie van het nieuwste deel in de iconische beat 'em up-serie zal op 24 juli verschijnen en naast de game een reversible cover, sleutelhanger en een artbook bevatten. Zoals je kon verwachten is die daarom wat duurder dan de digitale versie. Voor Xbox One en PlayStation 4 betaal je € 34,99, terwijl de Switch-versie vanwege de dure cartridges € 39,99 zal kosten.

Ben jij niet tevreden met een reguliere fysieke release? Dan kun je nu ook op de website van Signature Edition terecht om de gelijknamige versie te reserveren. Deze bevat alles wat je bij de reguliere editie krijgt, maar ook vijf speldjes van de hoofdpersonen, een genummerd certificaat, een bandana met het logo van de game én een andere cover. Wat je mag neerleggen voor al deze extra's? € 59,99 voor Switch en € 54,99 voor de andere twee platformen.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Streets of Rage 4 krijgt een fysieke release én een Signature Edition"