hotness 0
News

Stronghold: Warlords dropt veertig minuten lange gameplay video

Gepost door

Het probleem bij videogame trailers, is dat ze lang niet altijd representatief zijn voor het eindproduct. Een cinematic trailer hoeft lang niet altijd dingen te tonen die in het spel zitten en zelfs in-game footage en gameplay trailers geven vaak een vertekend beeld van wat je daadwerkelijk kunt kopen.

Bij de nieuwe video van Stronghold: Warlords hoeven we ons daar niet druk om te maken. Deze veertig minuten lange video is namelijk niet bewerkt op de voice over van de speler na. Dit betekent dat je bijna drie kwartier pure gameplay te zien krijgt, waarop Firefly Studio graag feedback wil in het kader van open production.

''Door open production te gebruiken, te vragen om feedback en ons vliegensvlug aan te passen zal Stronghold: Warlords een door de community gedreven toevoeging zijn aan de serie,'' vertelt Nick Tannahill, Marketing Director. ''Met honderdduizenden wishlists is Warlords de meest naar uitgekeken titel die we hebben gehad sinds Stronghold 2 en we denken dat dit voor een groot deel te danken is aan de discussies die we gehad hebben met onze fans op YouTube en Discord.''

 

           

0 reacties op "Stronghold: Warlords dropt veertig minuten lange gameplay video"