hotness 0
News

Stronghold: Warlords onthult de laatste vier units

Gepost door

Firefly Studios heeft de laatste vier units onthuld die je kunt gebruiken in zijn aankomende game: Stronghold Warlords. Hiermee is het volledige rooster van zestien gevuld.

De eerste unit die wordt getoond, is de Ninja. Minder krachtig dan de klassieke Assassin, maar wel moeilijker te spotten en bovendien capabel genoeg om de muren van kastelen moeiteloos te trotseren. Deze unit leent zich het beste voor micromanagement, daar ze eens gespot heel makkelijk het loodje leggen.

Na de Ninja komt de Warrior Monk, een gebalanceerde unit wiens enige nadeel zijn lichte bepantsering is. Hiermee is hij een prima aanvulling op een leger, maar moet hij nooit de hoofdmoot zijn. Anders legt hij namelijk, zoals we ook zien in deze video, al snel het loodje.

De laatste twee units zijn Cavalry, specifiek de Imperial Cavalry voor kracht en verdediging Auxiliary Cavalry voor snelheid. Beide units behoeven natuurlijk paarden, welke je apart moet spawnen via stallen. Maar eens dan gebeurd is, kun je je klaar maken voor een stormloop.

           

0 reacties op "Stronghold: Warlords onthult de laatste vier units"