hotness 0
News

Sup3r5 verkoopt retro PS5

Gepost door

Dat de PlayStation 5 een indrukwekkende console is, daar zijn gamers grotendeels eensgezinds over. Het uiterlijk van het apparaat, dat regelmatig gekscherend de router wordt genoemd, is echter een groter discussiepunt.

Vooral de combinatie van wit en zwart op zowel de console als controller viel lang niet bij iedereen in de smaak, waardoor al snel vraag kwam naar een volledig zwart exemplaar. Een behoefte waar Sup3r5 graag in voorziet. Zij hebben namelijk hun custom PS5 onthuld, die inspiratie haalt bij de klassieke PS2. Dit betekent twee tinten zwart voor de DualSense en een kleurig PlayStation-logo op de voorkant. Een logo dat overigens ook op de console zelf te vinden is, waar het dient als de aan- en uitknop. Ook hier is gekozen voor het zwarte motief, met matzwarte faceplates.

Van deze console zijn slechts 304 exemplaren gemaakt, die vanaf vrijdag negen uur 's avonds voor $649 in de verkoop gaan via deze website. Hou voor je bestelt wel in je achterhoofd dat Sup3r5 niet samenwerkt met Sony voor deze aanpassingen en daarmee dus de garantie geschonden heeft.

0 reacties op "Sup3r5 verkoopt retro PS5"