Super Smash Bros. zou wel eens Sakurai´s laatste game kunnen zijn

Super Smash Bros. For Wii U en 3DS
05/12/2014
Beat 'em up
ja
Wii U, 3DS

Masahiro Sakurai heeft al meermaals laten weten enigszins klaar te zijn met het ontwikkelen van de Super Smash Bros. games. In de nieuwe Famitsu laat het echter doorschemeren een compleet stop van game-ontwikkeling te overwegen.

Hij doet dit in een respons op een ingezonden brief in het blad. Deze reageerde op een column van de Japanner, waarin hij uitlegde hoe groot de tol van het ontwikkelen van de game was op zijn mentale gezondheid en privéleven.

Hallo meneer Sakurai,

Het klinkt alsof de ontwikkeling van Smash Bros. heel, heel erg zwaar was. Het lezen van jouw column zorgde voor rillingen over mijn rug. Ik heb je nog nooit zo uitgeput gezien. Het zorgt ervoor dat de nieuwe Super Smash nog meer waardeer dan ooit.

Sakurai reageerde heel eerlijk op deze brief. ''Het was heel zwaar deze keer. Ik betwijfel of ik door kan gaan met games maken op deze manier. Maar ik ben wel blij om te zien dat zoveel mensen zich met Smash Bros. vermaken''

Dit is een stuk serieuzer dan eerdere statements waarin Sakurai stoom afblies. Toen gaf hij enkel aan wel klaar te zijn met Smash Bros. En hoewel de kans groot is dat hij ook nu gewoon weer stoom afblaast, is het ook mogelijk dat we binnenkort Sakurai's pensionering mogen vernemen.

Bron: Kotaku

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner