SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE verschijnt volgende week, wordt miljoenen keren weggegeven

Drie jaar na diens oorspronkelijke onthulling is het volgende week eindelijk zover: dan verschijnt MIND CONTROL DELETE, het derde deel in de SUPERHOT-serie.

Hoewel MCD ooit werd aangekondigd als een bescheiden standalone DLC voor de eerste SUPERHOT, is het niet klein gebleven. In een persbericht wat wij mochten ontvangen laat ontwikkelaar TEAM SUPERHOT namelijk weten dat deze uitbreiding vier keer groter is dan het originele spel. Spelers moeten zich een weg banen door de kenmerkende werld van SUPERHOT, die alsmaar intenser wordt naarmate je avontuur vordert

''We begonnen aan MCD te werken begin 2017. Het plan was om onszelf in toom te houden, het klein te houden en een kleine DLC te maken die voor het eind van het jaar gratis zou verschijnen. Het blijkt dat we niet goed zijn in ons inhouden,'' aldus Marcin Surma, Game Co-director & Art Director.

Omdat MCD ooit is aangekondigd als een gratis extraatje voor bezitters van SUPERHOT, zal iedereen die de game heeft gekocht (dus niet gekregen in een giveaway) v√≥√≥r 16 juli een gratis exemplaar van Mind Control Delete ontvangen. Op Steam, GOG, de Epic Games Store en PlayStation 4 gaat dit automatisch, terwijl Xbox One-bezitters een bericht met een downloadcode ontvangen. Zij die de game via de eShop of Windows Store hebben besteld kunnen een e-mail sturen om een gratis exemplaar voor PC te krijgen. Effectief krijgen hiermee ruim twee miljoen gamers het spel gratis.

           
Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner