hotness 13
Sweetest Monster Cover
News

Sweetest Monster komt spoedig naar PS5 en Switch

Bespaar nu al op deze visual novel

Gepost door

Uitgever Sometimes You zal op 17 mei de visual novel Sweetest Monsters releasen, over een man op middelbare leeftijd die zijn moeizame huwelijk probeert te ontvluchten met een aantrekkelijke jongere vrouw. Deze droomvrouw blijkt echter al snel een nachtmerrie.

Het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk of ze wel of niet interesse hebben in dit soort games, maar als het antwoord ja is, hebben we meer goed nieuws dan enkel de release date. Het spel is immers nu al te reserveren op de eShop, waar je 20% korting krijgt als je daar gebruik van maakt.

De game verschijnt hiernaast ook op PlayStation 4 én PlayStation 5, maar wordt niet verkocht als één product. In plaats daarvan krijg je 50% op de PS5-versie als je later nog wil kopen na het aanschaffen van de PS4-versie. Weird...

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Sweetest Monster komt spoedig naar PS5 en Switch"