Switch-versie Shantae and the Pirate's Curse krijgt een fysieke release met twee speciale edities

Shantae and the Pirate's Curse
3DS: 5 februari 2015, Wii U: 5 februari 2015, PC: 23 april 2015, Xbox One: 16 maart 2016, PlayStation 4: 20 april 2016, Switch: 20 maart 2018
Platform
nee
PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One, Wii U, 3DS

Shantae and the Pirate's Curse is al bijna vier jaar geleden verschenen en is al bijna negen maanden beschikbaar op de Nintendo Switch. Dat weerhoudt Limited Run Games er echter niet van om fysieke exemplaren te produceren voor die console.

Zoals de naam al doet vermoeden, worden games die geproduceerd worden door Limited Run Games slecht voor een korte periode te koop aangeboden, waardoor elk exemplaar van $34.99 reeds een Limited Edition is. Maar mocht deze standaardeditie niet goed genoeg voor je zijn, dan is er ook een Collector's Edition van $64.99 en de Pirate's Booty Bundle van $129.99.

De Collector's Edition van de game bevat, naast het spel zelf, een poster, de soundtrack, een gerepliceerde Gameboy-cartridge van de game, een display stand en drietal kaarten. Van deze editie zullen slechts 2900 exemplaren worden gemaakt, waardoor het verstandig is snel je slag te slaan. De deuren van zowel de standaardeditie als de Collector's Edition openen zich om vier uur vanmiddag en sluiten op 22 december, tussen middernacht en zes in de ochtend.

Mocht deze editie nog niet luxe genoeg voor je zijn, dan kun je ook gaan voor de Pirate's Booty Bundle. Deze bevat alle inhoud van de editie hierboven en wordt verder verrijkt door een vinylplaat met de soundtrack, een trading card set, twee aanvullende zeldzame kaarten van deze set en een van zeven gold foil trading cards.

Wanneer deze versie van de game beschikbaar komt is nog niet bekend. Zowel de nieuwsbrief als de website vermelden niets meer dan ''spoedig beschikbaar''. Zodra er meer bekend is zullen wij jullie hiervan echter op de hoogte brengen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door WayForward Technologies of Limited Run Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Limited Run Games

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner