Sword of the Necromancer wordt naar achteren geschoven

De release van Sword of the Necromancer, die oorspronkelijk gepland stond voor december, zal met een maand worden verschoven naar 28 januari 2021. Dit hebben Jandusoft en Grimorio of Games bekendgemaakt.

De maand extra is nodig omdat de game nog even gepolijst moet worden om de kwalitatieve standaard te bereiken waar men naar streeft. Een nobel doel natuurlijk, al doet uitstel uiteraard evengoed pijn bij zij die smachtend op de game zaten te wachten. Iets wat de bedrijven erkennen in een openbare verklaring:

''Hoe graag we Sword of the Necromancer ook aan spelers willen geven; het is belangrijker dat de game eerst aan onze visie voldoet. Door te releasen in januari 2021 toestaan we onszelf toe om de game te verfijnen en de hectiek van de next-gen launch windows te vermijden. Wees gerust: het eindresultaat zal het wachten waard zijn.''

Om het wachten iets dragelijker (of juist moeilijker) te maken, is tegelijkertijd met dit nieuws een nieuwe developers diary online gezet, waarin wordt gekeken naar art en muziek.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner