hotness 0
News

Taiwanese man sterft na te lang gamen

Gepost door

''Geniet, maar drink met mate.'' Er zou een game-variant van deze slogan in Azië moeten komen, want voor de tweede keer dit jaar heeft een te lange gamesessie het leven van een Taiwainese man geëist.

De 32-jarige man werd na een gamesessie van om en nabij 72 uur gevonden door het personeel van het internetcafe waar hij aan het spelen was. Er werd direct een ambulance ingeschakeld, maar in het ziekenhuis werd vastgesteld dat de man overleden was door hartfalen.

De reden dat dit zo laat werd opgemerkt is volgens de medewerkers omdat ''hij altijd meerdere dagen achter elkaar speelde. Als hij moe werd zou hij met zijn gezicht op de tafel slapen of onderuitgezakt weg dutten in zijn stoel. Daarom hadden we in het begin niet wat er aan de hand was.''

Toen een onderzoeksteam van de politie op kwam dagen, hadden de meeste andere gamers pas door wat er aan de hand was. De meeste van hun speelden echter onvermoeid door. Om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen, verplicht het cafe spelers elke twee uur een pauze te nemen, waarop gecontroleerd wordt.

0 reacties op "Taiwanese man sterft na te lang gamen"