hotness 0
News

Telltale Games probeert Batman-game dit jaar nog volledig uit te brengen

Gepost door

Job Stauffer, hoofd van Creative Communication bij Telltale Games, heeft in een interview gezegd dat dit jaar nog alle vijf de episodes van Batman: The Telltale Series zullen verschijnen. Op Twitter heeft hij dit echter iets genuanceerd, door te zeggen dat dit het doel is.

Stauffer benadrukt dat de studio het doel heeft om de game volledig uit te brengen in 2016, maar dat het geen kwaliteit zal opofferen als ze dit niet gaan halen. Het zou dus ook kunnen dat de laatste episodes in 2017 uitkomen, na de release in de zomer.

Als 2016 wel wordt gehaald, dan betekent dit waarschijnlijk dat de episodes maandelijks uitkomen, net zoals The Walking Dead: Michonne die dit jaar uitkwam. De studio zit overigens zeker niet stil. Er wordt gewerkt aan nieuwe episodes van Minecraft: Story Mode, een nieuw seizoen van The Walking Dead en Game of Thrones en aan een nog onbekende Marvel-game.

Op welke platformen de Batman-game uitkomt, moet nog nader gespecificeerd worden. Voor nu staat er dat de hij verschijnt op consoles, PC en mobiele apparaten.

0 reacties op "Telltale Games probeert Batman-game dit jaar nog volledig uit te brengen"