hotness 0
News

The Balance Inc kondigt de Super Charged Mega Edition en Season Pass van Override aan

Gepost door

In december van dit najaar verschijnt Override: Mech City Brawl, een competitieve brawler vol gigantische robots, zowel fysiek als digitaal. En menig gamer zal daarom in dubio zijn over welke versie die gaat nemen. Die keuze is met de aankondiging van de Super Charged Mega Edition echter waarschijnlijk wat makkelijker geworden.

Wie namelijk voor $29.99 de digitale variant van de game kiest, kiest standaard voor de reguliere versie. Dit terwijl de fysieke release van $39.99 enkel in de Super Charged Mega Edition-variant wordt geleverd. Deze editie bevat niet enkel het spel, maar ook de Season Pass voor toekomstige DLC, te beginnen met twaalf legendarische skins die vanaf dag een beschikbaar zijn.

In de daarop volgende periode zullen vier extra mechs aan Override worden toegevoegd, evenals nog eens zestien skins, welke je met de Season Pass dus gratis krijgt. En iets zegt ons dat je daar normaal (veel) meer voor zou moeten betalen dan de $10 extra die je neer moet leggen voor de Super Charged Mega Edition.

Wil je graag deze luxere editie, maar hou je stiekem niet zo van doosjes? Ook dat is geen probleem! De Super Charged Mega Edition verschijnt namelijk ook gewoon digitaal via PSN, Xbox Live en Steam. Hoewel we in dit artikel de prijzen in dollars hebben vermeld, zoals die ook in het persbericht stonden, is de verwachting dat de Europrijzen gelijk zullen zijn.

0 reacties op "The Balance Inc kondigt de Super Charged Mega Edition en Season Pass van Override aan "