The Beginner's Guide is wel heel sterk afgeprijsd

The Beginner's Guide
01/10/2015
niet beschikbaar
nee
PC

The Stanley Parable is een van de bekendste en meest geliefde indiegames van de afgelopen jaren. Niet veel mensen weten echter dat dit spel een spirituele opvolger was van een eerdere game van ontwikkelaar Everything Unlimited. Een game genaamd The Beginner's Guide, die nu in de aanbieding is op Steam.

Hoewel The Beginner's Guide wat abstracter is dan TSP, zijn de overeenkomsten tussen de twee games duidelijk. Beiden hebben een verteller die een belangrijke rol op zich neemt en werden bij release met lof overladen. Het is dan ook jammer dat dit spel overschaduwd werd door zijn grote broer.

Wil je The Beginner's Guide alsnog zelf proberen? Dan is dit het moment. De reguliere prijs van € 8,99 is met 60% verlaagd, waardoor je tot vanavond zeven uur slechts € 3,59 betaalt als je het hier bestelt. Overigens kun je ook de bundel met de soundtrack erbij voor € 4,39 krijgen of een bundel samen met The Stanley Parable voor € 5,92. Als dat niet aantrekkelijk is, dan weten wij het ook niet meer.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Everything Unlimited of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner