hotness 0
News

The Coalition pakt Horde Mode en multiplayer aan in toekomstige updates

Gepost door

Gears of War 4 heeft al een update gekregen sinds de release en de tweede is al onderweg. The Coalition heeft een lijst opgesteld met vooral problemen in de multiplayer en zal werken aan de balans hiervan.

Sommige wapens zullen namelijk aangepast worden in balans. The Hammerburst wordt genoemd door de ontwikkelaar, maar het is niet duidelijk hoe. Waarschijnlijk wordt hij minder krachtig gemaakt op de lange afstand, aangezien veel spelers hierover klagen.

Ook zijn er veel matches die beginnen met een incompleet roster met spelers. De ontwikkelaar zegt hier alles aan te doen en dat dit in een iets latere update zal verschijnen. Ook zal er gereageerd worden op de roep voor grotere straffen voor quitters tijdens multiplayer potjes en zullen er competitieve lobby’s komen, maar omdat dit veel werk vereist zal dit nog even duren.

Ook is het nu zo dat enkel private matches cross-play gespeeld kunnen worden, maar er wordt gekeken naar de mogelijkheid om toch publieke multiplayer matches tussen de PC en Xbox One mogelijk te maken. Wellicht dat men dan kan kiezen wat voor platformen ze willen tegenkomen in de matchmaking.

Tot slot wordt de Horde Mode aangepakt, waarin nu spelers die middenin een sessie de lobby verlaten niet worden aangevuld door andere spelers. Nu kunnen enkel vrienden worden uitgenodigd om mee te doen.




 

0 reacties op "The Coalition pakt Horde Mode en multiplayer aan in toekomstige updates"