The Coma 2: Vicious Sisters is nu ook op consoles beschikbaar

The Coma 2: Vicious Sisters, een op Steam zeer goed ontvangen horror-game, staat nu ook op PSN en de Nintendo eShop voor € 14.99.

Om deze launch te vieren is een live-action trailer geschoten, die je een idee moet geven van wat je in het spel kunt verwachten: lange gangen, een moordenaar die je constant op de hielen zit en de angst voor wat je te wachten staat in elke kamer die je betreedt.

De release van The Coma 2 wordt op de eShop gevierd met 10% launch korting gedurende de eerste week, waardoor het spel je daar € 13,49 kost. Of je koopt de bundel met de skins erbij voor € 22,49 in plaats van € 24,99.

PlayStation 4-spelers krijgen helaas gĂ©Ă©n korting, maar hun bundel bevat wel een hoop extra's zonder een meerprijs. Zij krijgen behalve de skins namelijk ook zeven avatars, de soundtrack en een theme voor het hoofdmenu. Al kun je ook de skins later los kopen voor € 1,99 per stuk als je ze niet allemaal hoeft.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner