hotness 0
News

The Demon Lord is New in Town! en komt zich voorstellen

Gepost door

Doorgaans wanneer we weer eens schrijven over de releases van uitgever Kagura Games, zijn het spellen die gemaakt zijn in RPGMaker. Daar is niets mis mee, maar het is wel heel kenmerkend voor de spellen die onder diens vlag worden uitgegeven.

Hun nieuwste release, The Demon Lord is New in Town!, tapt echter uit een ander vaatje en valt daarom direct op. Dat het concept van een kwade heerser die in de wereld van mensen gaat wonen daarbij ook nog eens interessant klinkt, is mooi meegenomen.

Ben jij dat met ons eens? Dat is mooi! Want om de release te vieren krijg je nu 20% korting op het spel. Hierdoor kost die tot volgende week dinsdag geen € 20,99, maar € 16,79 op zowel Steam als de Kagura Store. Zoals altijd heeft de Steam-versie geen erotische content, maar kun je die zelf herstellen via de patch op Kagura's website, en heeft Kagura geen DRM.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Kagura Games, Valve of Daiyobi Institute, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "The Demon Lord is New in Town! en komt zich voorstellen"