The Division 2 krijgt deze maand zijn tweede raid

Operation Iron Horse, de tweede raid waar The Division 2-spelers al zo lang op wachten, zal 30 juni aan het spel worden toegevoegd. Dit kregen we zojuist te horen van Ubisoft.

In Iron Horse trekken acht spelers naar een metaalfabriek om de True Sons een halt toe te roepen. Zij gebruiken het complex namelijk om wapens te fabriceren, met als einddoel het onderwerpen van Washington D.C.. Om dit rampscenario af te wenden moeten spelers nauw samenwerken om nieuwe puzzels te overwinnen en exclusieve uitrusting en wapens te verdienen.

Operation Iron Horse is vanaf 30 juni beschikbaar voor spelers die Warlords of New York bezitten en minimaal level 40 hebben, terwijl gamers met enkel de basis-game tot 7 juli moeten wachten, maar wel slechts level 30 hoeven te hebben. Iron Horse is enkel te tackelen in Normal mode, al komt Discovery ook op een later moment voor match making.

De eerste groep spelers die Operation Iron Horse succesvol tot een einde brengt, zal vereeuwigd worden binnen in de game. Zij zullen namelijk een schilderij in het Witte Huis gaan sieren.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner