hotness 0
News

The Elder Scrolls: Blades staat nu op de Nintendo eShop

Gepost door

Soms vergeten we misschien door alle hoop op The Elder Scrolls: VI, dat er nog zoiets bestaat als The Elder Scrolls: Blades. Een The Elder Scrolls, maar dan net even wat compacter en (niet geheel onbelangrijk) gratis. Met update 1.7 is deze game eindelijk uit early acces en *tromgeroffel* nu ook volledig beschikbaar op de Switch.

Mocht je de game al op je mobiel spelen, dan kan je de progressie via je Bethesda-account overzetten naar de Switch. Sowieso maakt de game gebruik van cross-platform mogelijkheden en maakt het niet uit waar je vrienden op spelen.

Dat het spel in zijn essentie een mobiele game is, waarbij de verleiding op de loer ligt om progressie te kopen, moge duidelijk zijn. Mocht je hier geen problemen mee hebben, dan kan je overwegen om direct het spel te starten met de Quick Start Edition. Dit is een eenmalige bundel voor € 14,95 waarmee je direct wat goud, gems en bouwmaterialen achter de hand hebt. Ook krijg je hiermee toegang tot zeldzame uitrusting die voorheen aan de Bloodfall King behoorde.

           

0 reacties op "The Elder Scrolls: Blades staat nu op de Nintendo eShop"