hotness 0
News

The Elder Scrolls: Online krijgt 'quality of life' updates

Gepost door

Op het moment dat ik dit schrijf is Quakecon in volle gang en stromen de nieuwtjes over franchises als Fallout, Doom en The Elder Scrolls binnen. Zo leren we onder andere over de 'quality of life' updates die naar The Elder Scrolls: Online gaan komen.

Deze updates voegen geen extra gameplay toe, maar voegen wel nieuwe functies aan de game toe. Het is doel is om de game zo toegankelijker en leuker te maken. Zo krijgt de PC-versie bijvoorbeeld controller-ondersteuning.

Verder krijgt de game ondertiteling en wordt de group finder op de schop genomen. Na de aanpassingen hierin, zal het ook mogelijk worden om te spelen met mensen die zich niet in dezelfde factie als jou bevinden. Al deze aanpassingen zullen jaar nog uitgerold gaan worden volgens Bethesda.

Dit geldt helaas niet voor de vervanging van de Veteran Ranks, de extra ranks voor mensen die boven de levelcap van vijftig komen, om vervolgens opnieuw te moeten beginnen op level 1. Helaas is dit echter de enige manier om een hogere Veteran Rank te krijgen en daarmee de beste equipment. De vervanging van Veteran Ranks, het champions system, zal in 2016 komen.

 

0 reacties op "The Elder Scrolls: Online krijgt 'quality of life' updates"