hotness 0
News

The Elder Scrolls V: Skyrim op next-gen consoles? Niet volgens Bethesda

Gepost door

Met The Elder Scrolls heeft Bethesda Softworks al sinds jaar en dag een uitmuntende franchise in handen. The Elder Scrolls V: Skyrim was het laatst uitgebrachte deel in de serie, welke op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen. Op de officiĆ«le productpagina van Bethesda is de game nu ook voor de Xbox One en PlayStation 4 verschenen.

Waarom de platformen plotsklaps op de productpagina zijn verschenen is een raadsel. Een officiĆ«le aankondiging is er nimmer geweest. Op zowel de Britse als de Amerikaanse productpagina verschenen de next-gen consoles als platformen voor de RPG, maar beide sites zijn inmiddels gecorrigeerd. Uiteraard heeft de altijd oplettende pers genoeg screenshots gemaakt om het bewijs aan te kunnen kaarten.

Eerder werd bekend dat er op 12 januari een aankondiging zou worden gedaan. Het zou om een grootse aankondiging gaan. Het lag in de lijn der verwachting dat de aankondiging van de next-gen versies van Skyrim op die dag zou plaatsvinden, maar zojuist heeft Pete Hines van Bethesda Softworks een einde gemaakt aan alles wat hierboven is neergepend.

Volgens Hines is Bethesda namelijk aan het contentmanagement-systeem aan het sleutelen en hierdoor zou er een bug zijn ontstaan, die de platformen tevoorschijn niet komen. Ook de melding dat er op 12 januari een aankondiging zou komen, wordt naar het rijk der fabelen verwezen. Het zou om een grap gaan van een fan.

Voor de bezoekers met arendsogen is hieronder te zien dat de PlayStation 4 en Xbox One op de productpagina zijn verschenen. Inmiddels zijn de platformen dus van de pagina's verwijderen.

0 reacties op "The Elder Scrolls V: Skyrim op next-gen consoles? Niet volgens Bethesda"