hotness 0
News

The Fast & the Furious 10 krijgt een releasedate

Gepost door

F9: The Fast Saga heeft bioscopen nog maar amper verlaten, maar nu al heeft Universal Pictures een datum geprikt voor de tiende en een-na-laatste deel in de serie. F&F 10 wordt verwacht op 7 april 2023 onder regie van Justin Lin.

Wie ooit een van deze films heeft gezien, zal weten wat te verwachten: auto's en actie. Wat ze echter niet zullen zien is Dwayne ''The Rock'' Johnson, die uit de serie stapte na een knallende ruzie met Vin Diesel. Wie had gehoopt dat zijn afwezigheid in Fast 9 een tijdelijk iets was zal dus helaas van een koude kermis thuiskomen. Ook John Cena heeft zich nog niet aan de volgende film gebonden, maar heeft ook niet af laten weten, dus of hij van de partij is, is nog ergens in het midden.

Uitspraken die Vin Diesel eerder tegenover Entertainment Weekly heeft gedaan, onthullen dat het filmen van Fast 10 in januari van volgend jaar moet beginnen, waarbij de kans groot is dat ook Fast 11 wordt gedaan. Daarmee zou de serie dan eindigen. Volgens de ster is het iets om naar uit te kijken, daar zelfs de studio zegt dat hun ambities niet in één film gaan passen. Waar Fast 10 over gaat weten we natuurlijk niet exact, maar door de gebeurtenissen in de mid-credits weten we dat Deckard Shaw en Han het tegen elkaar op gaan nemen, terwijl Han-actuer Sung Kang al heeft gehint naar een connectie met Gal Gadot's Gisele. In zijn woorden ''alle wegen leiden naar Gisele''.

 

 

0 reacties op "The Fast & the Furious 10 krijgt een releasedate"