hotness 0
News

The Game Awards zijn nog volop bezig bij Humble Bundle

Gepost door

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat eerder deze week The Game Awards werden uitgereikt. The Last of Us: Part II was dé grote winnaar en onder andere Back 4 Blood, ARK II, Perfect Dark en A Way Out werden aangekondigd.

Iets wat tussendoor ook even werd gemeld door Geoff Keighley, was dat er sales zouden zijn om de Awards te vieren, waarbij specifiek de console-houders werden benoemd. Maar ook bij Humble Bundle viert men het evenement met tot 80% korting op genomineerden en winnaars van deze en eerdere Game Awards. Verwacht dus titels als Resident Evil 3: Remake, Carrion, NBA 2K21, Shadow of the Tomb Raider en Celeste te zien. En dat is slechts het topje van de ijsberg waar je hier vanaf kunt glijden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle, IGN of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

 

0 reacties op "The Game Awards zijn nog volop bezig bij Humble Bundle"