The House in Fata Morgana krijgt een Franse vertaling

The House in Fata Morgana
PC: 13 mei 2016, PlayStation 4: 11 juni 2019
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4

Ruim twee jaar na diens PC-release en een kleine week voor de komst van de PlayStation 4-editie is The House of Fata Morgana nu eindelijk voorzien van een Franse taaloptie. Dat maakt MangaGamer, een winkel waar de game op wordt verkocht, bekend.

Gelukkig voor spelers van de game is deze nieuwe taaloptie niet beperkt tot de versie die je op deze website kunt kopen. In de blogpost valt namelijk te lezen dat ook de Steam- en Good¬†Old¬†Games-versies van het spel je nu laten bonjouren. In de Steam-versie is het zo makkelijk als de taal aanpassen, terwijl op¬†MangaGamer en¬†Good Old Games een aparte .exe zal moeten worden ge√Įnstalleerd.

Deze Franse vertaling van de game komt zo laat doordat deze mogelijk is gemaakt door een tweetal vrijwilligers die verliefd werden op de game. Samia Margogne stak vijftien maanden in het vertalen van de game, waarbij ze de grootste zorg heeft gestoken in het behouden van de toon en alle nuances in de dialogen. En om te garanderen dat dit ook gebeurd was, deed haar partner Robin Margogne als proof reader optreden. De blogpost eindigt dan ook met een bericht van Keika Hanada van ontwikkelaar Novectacle, waarin hij het duo bedankt voor hun contributie en hun passie voor hun spel. 

Bron: MangaGamer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner