hotness 0
News

The Last of Us Remastered ook te spelen op 30 frames per seconde; Naughty Dog legt uit

Gepost door

The Last of Us Remastered ligt eind deze maand in de winkel. De PS4-versie van The Last of Us draait op een resolutie van 1080p en een framerate van 60 frames per seconde. Dit zal voor veel gamers dan ook de reden zijn om The Last of Us Remastered aan te schaffen. Toch is het spel ook op 30 frames per seconde te spelen.

The Last of Us Remastered bevat de mogelijkheid om de game op 30 frames per seconde te 'locken'. Dit houdt in dat de PS4 gedurende het hele spel de framerate op 30 fps houdt. Je zult je natuurlijk afvragen waarom je dit in vredesnaam zou doen. Er was dan ook wat angst over een instabiele framerate wanneer er om 60 frames per seconde wordt gevraagd.

Evan Wells van Naughty Dog heeft echter al een verklaring gegeven. De mogelijkheid om de game op 30 frames per seconde te locken, heeft te maken met een verzoek van PS3-fans. Zij wilden de game dolgraag op de PS4 spelen in PS3-stijl. De optie heeft niets te maken met een instabiele framerate wanneer je het spel op 60 fps wilt spelen, zo verzekert Wells.

Overigens liet Wells ook meteen weten dat je vanaf het begin met alle moeilijkheidsgraden aan de slag kunt. Wanneer je een echte waaghals bent, dan kun je dus direct met de Grounded Mode beginnen. Het zal naar alle waarschijnlijkheid je speelduur aanzienlijk verlengen denk ik zo.

0 reacties op "The Last of Us Remastered ook te spelen op 30 frames per seconde; Naughty Dog legt uit"