hotness 0
News

The Mighty No.9 uitgesteld tot 2016

Gepost door

Triest nieuws op de Gamescom. Ontwikkelaar Comcept en uitgever Deep Silver lieten hier namelijk weten dat het langverwachte Mighty No.9 zal worden uitgesteld tot ergens in 2016. De reden hiervoor zouden bugs en andere problemen met de online modi zijn.

Dit nieuws kwam niet als een verrassing, aangezien het al eerder zou zijn opgedoken op het backers forum van het Kickstarter-project. Omdat deze echter enkel toegankelijk is voor die betreffende groep, was het nieuws tot nu toe niet te verifiëren. Nu dit wel het geval is, hebben wij het bericht voor jullie vertaalt:

''We hebben een belangrijke aankondiging te delen met onze backers.

Hoewel we begrijpen dat iedereen er naar uitkeek om zo snel mogelijk Mighty No. 9 te spelen, zullen wij op de Gamescom die momenteel plaats vindt in Keulen, Duitsland uitstel aankondigen.

Dit is een project dat niet zou bestaan zonder de ondersteuning van onze backers, dus we wilden tenminste dit nieuws met jullie delen voor het officieel aangekondigd wordt.

Op dit moment zijn we niet in staat een definitieve releasedate aan te geven, echter mikken we voor een release in het eerste kwartaal van 2016. Zodra de releasedate vast staat, zullen we dit direct bekend maken.

Natuurlijk is het belangrijk dat we uitleggen waarom de game precies is uitgesteld. Zoals we in eerdere updates bekend maakten is alle kerncontent voor de game klaar. Echter zijn er bugs en andere problemen met de online modi die in de game zitten. Deze bugs hebben een directe impact op het spel en daarom is besloten deze eruit te halen vóór de release.

Op dit moment zijn Comcept en diens partners volop bezig deze problemen op te lossen en de bugs te repareren. ''

0 reacties op "The Mighty No.9 uitgesteld tot 2016"