The Political Machine 2020 brengt twee oude bekende terug

The Political Machine 2020
03/03/2020
niet beschikbaar
nee
PC

In een juiste wereld, zat een goede leider aan de top van elk land. Maar vanwege allerlei redenen is dat vaak niet de realiteit. Stardock Entertainment besloot daarom terug te kijken naar 2008, toen in de VS wél een waardig leider het Witte Huis mocht gaan bekleden.

Met update V1.2 brengt het de finalisten van de verkiezingen van twaalf jaar geleden terug. Voor de republikeinen is er John McCain en zijn Straight Talk Express-campagne, terwijl Barack Obama actievoert voor Hope and Change. Hoe dat in 2008 eindigde weten we natuurlijk allemaal, maar is dat ook het loopt in The Political Machine 2020? Als je dat wilt, wordt het in ieder gemakkelijker dan ooit, daar de game ook nieuwe tools heeft gekregen die je helpen een oogje op alles te houden.

Verder kun je jouw custom character nu zo overpowerd maken als dat je wilt, maar wel met beperkingen. Ga je over het gebruikelijke limiet heen, dan kan je karakter niet deelnemen aan de multiplayer. Mocht je een karakter hebben met een custom ideologie, dan kan die nu ook deelnemen aan de multiplayer, maar wel ten koste van die idealogie. Spelers krijgen dan de default voor de partij toegewezen. Tenslotte zijn er nu autosaves en wat bugfixes en QoL-verbeteringen, zoals een snellere news ticker.

De volgende update is overigens alweer in de maak en we horen op 4 juli meer!

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner