The Sims 4 gaat groen

The Sims 4
04/09/2014
Simulation
ja
PC

De Sims 4 blijft nieuwe content ontvangen, dat is een van de weinige zekerheden in het leven. Net zoals het feit dat wij als mensheid voorzichtig om dienen te gaan met moeder natuur. Ook in de Sims 4 is het tijd om aan het klimaatakkoord van Parijs deel te nemen middels De Sims 4: Ecologisch leven. De negende grote uitbreiding die gisteren is verschenen voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

"Ons team bij Maxis heeft er altijd naar gestreefd om spelers de mogelijkheid te geven zich vrij uit te drukken in De Sims," zegt Lyndsay Pearson, General Manager en Executive Producer van De Sims. "We zijn dan ook vereerd dat De Sims 4 de afgelopen paar maanden als een uitlaatklep voor zoveel spelers heeft gefungeerd. We zien dat onze spelers feestjes met vrienden en familie, bruiloften en examenfeesten in onze game na hebben gebootst, dus we zijn benieuwd wat voor goeds ze allemaal gaan doen met Ecologisch Leven."

De uitbreiding speelt zich af in de wereld van Evergreen Harbor waar Sims invloed op het milieu hebben. Dit doen ze door zelf stroom en water op te wekken middels duurzame wegen en te voorzien in eigen voedsel. Daarnaast is er een rol weggelegd voor het recyclen van spullen en het gebruik maken van tweedehands artikelen.

Tijd om de wereld ook virtueel een stukje groener te maken.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner