hotness 0
News

The Surge krijgt nieuwe speeltjes middels gratis DLC

Gepost door

Ouders zeggen hun kinderen altijd dat ze niet met vuur moeten spelen. In The Surge wordt dat echter niet enkel aangeraden, maar worden ook nog ijswapens in de mix gegooid.

De Fire & Ice Weapon pack, de eerste DLC voor de game, voegt vijf wapens van beide types aan de game toe, waar spelers naar hartenlust vijanden mee kunnen verpulveren. En daarvoor hoef je geen cent te betalen. De pack is namelijk helemaal gratis.

De vuurwapens komen van fabrikant MG en zijn bedoeld als militaire wapens. Ze zijn dan ook een stuk krachtiger dan vergelijkbare CREO-creaties, al is de bijkomende elementschade vrij laag.

Het tegenovergestelde kan gezegd worden van de ijswapens. Zij hebben juist lage fysieke schade, maar zeer krachtige element stats. Dat is ook niet gek, aangezien CREO R&D ze ontwikkelde om de kou van de ruimte te simuleren. Bovendien geven ze ook een passieve levensbonus.

Na het installeren van de DLC zul je een memo en nieuwbrief in je inventory vinden, die hints geven over waar je de wapens kunt verkrijgen. Happy hunting!

0 reacties op "The Surge krijgt nieuwe speeltjes middels gratis DLC"