hotness 0
News

The Waylanders neemt combat op de schop na feedback community

Gepost door

Terwijl het feit is dat heel wat ontwikkelaars het Early Access-programma van Steam misbruiken om halfbakken games te verkopen, is het feit ook dat het concept een uitstekende is. Ontwikkelaars die onvoldoende financiën hebben of niet voldoende playtesters kunnen inhuren, geven spelers de optie om de game in de huidige staat te kopen en invloed uit te oefenen op de richting die het opgaat.

Dat dit soms ook echt goed kan gaan bewijst The Waylanders, die zojuist zijn eerste grote winter update heeft ontvangen. Deze update neemt combat volledig op de schop aan de hand van reacties die de community heeft gegeven. Hiernaast zijn cinematics verbeterd, is de balans aangepast en is de UI onder de loep genomen. En dit alles naast ruim 150 bugfixes!

Sinds onze Early Access launch hebben we gesproken met gamers en geluisterd naar hun feedback in onze Discord, Steam community forums en op social media,'' legt The Waylanders Creative Director Serio Prieto uit in een persbericht. ''We hebben een flink aantal suggesties over hoe de game beter kan gebruikt in onze vorige updates, maar de release van vandaag (gisteren op moment van schrijven) is volledig gefocust op de community feedback. Combat is op de schop genomen om intuïtiever en tactischer te voelen, character levels geven nu grote sprongen in vooruitgang en je uitrustig zal meer impact hebben. We zullen doorgaan met deze gesprekken met de community en jullie zullen meer verbeteringen zien in de komende updates.''

           

0 reacties op "The Waylanders neemt combat op de schop na feedback community"