hotness 0
News

The Witcher 3 Blood and Wine-DLC moet voor de E3 komen, omvang vergelijkbaar met Skellige

Gepost door

In een interview met Gamestar heeft CD Projekt Red een hoop bekend gemaakt over de aankomende The Witcher 3- DLC: Blood and Wine. De uitbreiding moet nog voor de E3 uitkomen en de omvang zal vergelijkbaar zijn met de regio Skellige.

Deze periode van release sluit aan bij de geruchten die uitlekten op een Poolse website en beweerden dat hij op 7 juni uit moet komen. Aangezien de heren van de studio zeggen een voorbeeld aan Rockstar te nemen, zal Blood and Wine komen wanneer het af is.

Daarnaast geeft CD Projekt Red aan dat de nieuwe provincie Toussaints qua omvang vergelijkbaar is met de Skellige Islands die al in de game zitten. Dit indrukwekkend grote gebied zal 20 tot 25 uur aan nieuwe gameplay moeten leveren.

Tot slot zal er een fysieke versie van de DLC uitkomen voor de PlayStation 4 met een Skellige Gwent-kaartendeck. In tegenstelling tot wat sommigen dachten zullen er geen remakes komen van de eerste twee delen, maar komt er wellicht een Game of the Year-versie van The Witcher 3 uit met alle uitbreidingen en patches.

 

0 reacties op "The Witcher 3 Blood and Wine-DLC moet voor de E3 komen, omvang vergelijkbaar met Skellige"