hotness 0
News

The Witcher 3 krijgt een Game of the Year Edition

Gepost door

Er zijn al veel games die door de jaren heen een Game of the Year Edition hebben gekregen, terwijl ze lang niet allen deze award hebben binnengesleept. Als er echter een game is die het verdient, dan is het wel The Witcher III: Wild Hunt.

Om deze reden krijgt de game dan ook deze speciale versie, bevestigt CD Projekt. De geruchten gingen al even, nadat de titel werd gespot op de Duitse ratingwebsite, wat voor onze concullega's van Eurogamer reden genoeg was om de Poolse studio te benaderen. Het antwoord dat ze ontvingen was als volgt:

''The Witcher 3: Wild Hunt was een gigantische inspanning voor de volledige studio en zowel het team als ik waren verbaasd over de goede ontvangst van Geralt's avonturen. Sinds de launch hebben we twee uitbreidingen, Hearts of Stone en Blood and Wine, uitgebracht, waarin we een hoop nieuwe avonturen hebben toegevoegd aan de al potente mix.

Met alle gratis DLC en de updates die de game tot nu toe heeft ontvangen, inclusief noemenswaardige veranderingen aan de interface en mechanics, hebben gamers ons gevraagd of we gaan werken aan een soort Game of the Year Edition. Ik ben blij om te bevestigen dat; ja er zijn plannen om een dergelijke editie uit te brengen. We zullen meer details, inclusief de releasedate, bekend maken in de toekomst. In de tussentijd wil ik iedere fan van de game bedanken voor hun steun, jullie zijn geweldig.''

0 reacties op "The Witcher 3 krijgt een Game of the Year Edition"