The Yard is de nieuwe mode van Madden NFL 21

EA Sports heeft eerder vandaag een gloednieuwe spelmodus aangekondigd voor Madden NFL 21, die de mobile versie van de game nauwer moet verweven met die voor console en PC.

Deze nieuwe modus heet The Yard en focust zich op kleinschalerige matches dan we gewend zijn. Je speelt op mobiel met vijf tegen vijf, terwijl je met zes man per zijde op het grote scherm aan de slag kunt. Gear, avatars en meer kunnen bovendien tussen deze versies worden gedeeld, daar je in deze mode met je eigen karakter aan de slag kunt.

´´We wilden een manier cre√ęren om spelers zichzelf uit te laten drukken en kleinschalig rugby te laten spelen in een arcadestijl die volledig nieuw is voor Madden, legt Seann Graddy, Executive Producer van Madden NFL 21 uit. ''The Yard is snel, opwindend en nog belangrijker: leuk. Spelers zullen in compleet nieuwe gameplay duiken op mobiel en consoles, waarmee het achtertuin rugby waar NFL-spelers en -fans liefhebbend mee opgegroeid zijn tot leven worden gebracht. Waar de regels relaxt zijn en je kunt winnen met ego.''

Je kunt Madden NFL 21: Mobile nu downloaden in de App Store en Play Store om in The Yard: Underground te starten en te beginnen aan het singleplayer-avontuur dat uniek is voor deze versie van de game. Spelers kunnen een NFL GM worden en door dynamische seizoenen spelen, waarbij ze de beste spelers van de Master's Series tegenkomen, hun Ultimate Team bouwen en het opnemen tegen vrienden.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner