hotness 0
News

Tijdschema gratis editie Blizzcon bekend

Gepost door

Blizzard heeft het schema voor Blizzcon bekendgemaakt. Het event vindt officieel plaats op 19 en 20 februari. Aangezien Blizzcon oorspronkelijk in Californië wordt georganiseerd, betekent dit voor mensen wonend in Nederland en België dat het event 19 februari om 23:00 uur start. Blizzcon loopt om dezelfde reden daarom door tot 21 februari 01:30 uur.

Het schema laat zien dat er op 19 februari wordt afgetrapt met een openingsceremonie. Daarna is er een keuze tussen maar liefst zes kanalen. Er zijn game specifieke kanalen voor de geïnteresseerde in World of Warcraft, Hearthstone, Diablo en Overwatch. Er is ook een Strategy kanaal en uiteraard een hoofdkanaal, Blizzard. Op het hoofdkanaal wordt een mix van Blizzard nieuws en belangrijke items uit de andere kanalen getoond.

Voorheen hadden fans de keuze om een ticket te kopen om de beurs te bezoeken of om deze online te volgen. Dit jaar is het event echter alleen online te bezoeken. Een ander verschil met voorgaande jaren is dat Blizzcon dit jaar volledig gratis te bekijken is.

Het volledige uitzendschema is te bekijken op de website van Blizzcon.

0 reacties op "Tijdschema gratis editie Blizzcon bekend"