hotness 0
News

Title Update 3 komt spoedig naar The Division 2

Gepost door

Title Update 3, de meest uitgebreide update die The Division 2 sinds launch heeft gekregen, zal op korte termijn verschijnen. Dit meldt Game Rant.

Title Update 3 zal een aanzienlijk deel van The Division 2 opnieuw balanceren door de schade van wapens, vereisten van uitrusting en stats van vijanden aan te passen. Dit zou de spelervaring ten goede moeten komen, al hoeven spelers die al veel tijd in het spel hebben gestoken volgens het bericht gelukkig niet bang te zijn dat ze alles voor niets hebben gedaan. Aan de kern van het spel wordt immers niets gewijzigd.

Misschien nog wel spannender dan deze vele tweaks is dat Title Update 3 ook de Operation Dark Hours raid aan de game toevoegt Gamers kunnen dus vermoedelijk volgende week hiermee aan de slag, al heeft Massive Games nog altijd geen definitieve datum genoemd. Het is daarom aannemelijk dat de update op het reguliere moment op dinsdag arriveert, al betekent dat niet dat de raid direct ook beschikbaar is. Massive Games heeft eerder immers gezegd dat die ''spoedig nĂ¡'' Title Update 3 live zal gaan. We verwachten spoedig datums te ontvangen voor zowel de livegang van de update als de raid.

 

0 reacties op "Title Update 3 komt spoedig naar The Division 2"