hotness 0
News

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 rolt naar nieuwe platformen

Gepost door

Er werd de afgelopen dagen al een beetje geteased op het officiële Twitter-account van Tony Hawk Pro Skater 1+ 2, maar nu is het dan eindelijk bevestigd: het spel komt op 26 maart naar de PS5 en Xbox Series X|S. En dat is nog niet alles, want later dit jaar zal de game ook verschijnen op de Nintendo Switch.

Activision laat weten dat onder andere de resolutie en ruimtelijke audio onder handen zijn genomen voor de release op PS5 en Xbox Series X|S. Spelers krijgen de keuze uit 120 FPS in 1080P en 60 FPS in native 4K, met uitzondering van de Xbox Series S waar de beelden in 1440P zullen worden gerenderd en vervolgens worden geüpscaled naar 4K. Volgens de uitgever komen de levels hiermee nog meer tot leven met scherpere dynamische schaduwen, reflecties, lensflare en verbeterde texturen van de karaktermodellen. Over de Nintendo Switch-versie zijn helaas nog geen details bekendgemaakt, maar die zullen ongetwijfeld snel volgen.

De pre-orders voor de PS5 en Xbox Series X|S zijn inmiddels gestart. Als je al de digitale versie van de game in je bezit hebt, dan kun je deze voor € 10,- upgraden naar de Cross-Gen Deluxe-bundel. In dit pakket zit de geheime skater The Ripper, retro-gear voor Create-a-Skater en retro-skins voor Tony Hawk, Steve Caballero en Rodney Mullen. Op dit moment is nog niet bekend of eigenaren van de fysieke versie ook in aanmerking komen voor deze bundel. Wel kunnen spelers, die reeds de Digital Deluxe Edition hebben voor PS4 en/of Xbox One, de upgrade kosteloos downloaden op 26 maart.
 

           

0 reacties op "Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 rolt naar nieuwe platformen"