hotness 0
News

Toshiro's nieuwe figurine is nu te reserveren via Archonia

Gepost door

Anime-fans zullen het kunnen beamen: merchandise vinden van populaire anime kan soms een ware nachtmerrie zijn, vooral wanneer jouw favoriete karakter niet een van de hoofdpersonen is. Verkopers van dergelijke merchandise slaan desondanks meestal niet al te veel in.

Om teleurstelling te voorkomen doen veel grote sites daarom figurines van zo'n karakters ruim voor de verkoopdatum aankondigen, zodat fans ze kunnen reserveren. Dat is precies met nu gebeurd met een Toshiro-figurine van Toynami, welke in december van dit jaar door Archonia zal worden verkocht.

Dit vijftien centimeter hoge verzamelobject toont de tiende kapitein van de Gotei 13 met zijn shikai, welke spelers van de Bleach-games ongetwijfeld zullen herkennen. Hij is gekleed in zijn traditionele kledij en komt met een plastic voetstuk waar het beeld aan bevestigd zit. En daarvoor betaal je € 29,97 wanneer je nu hier reserveert.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Archonia of Toynami, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Toshiro's nieuwe figurine is nu te reserveren via Archonia"